Hallo, ik ben Patrick, geboren op 9 november 1972 in Horn en daar ben ik ook opgegroeid. Sinds de oprichting van Woongroep Maasniel in 2000, woon ik al binnen dit ouderinitiatief. Ik ben de oudste van 2 kinderen uit het gezin, ik heb nog een jongere zus, Sylvia. Mijn zus woont samen met haar vriend Vincent en zij hebben 3 kinderen, Meike, Juul en Quinn en een hond Pixie. 

In het weekend ga ik van zaterdag op zondag meestal naar mijn vader, we gaan dan samen koffie drinken in de stad en op zondag bijvoorbeeld op bezoek bij familie. Ik ga graag mee naar familiebezoekjes en verjaardagen van familieleden. Op zaterdag ga ik in de ochtend eerst naar de fitness. Doordeweeks werk ik alle dagen, dus van maandag t/m vrijdag, in het ziekenhuis van Roermond, op de afdeling Maag, darm en lever. Hier zijn er allerlei werkzaamheden die ik mag doen, zoals bijvoorbeeld de kantine opruimen of de post rondbrengen en spullen naar een andere afdeling brengen. Ik woon graag binnen onze woongroep. Ik heb een mooie kamer met daarop spullen die voor mij belangrijk zijn.

Zo zit ik vaak achter de computer en werk ik aan een groot Excel-bestand, met daarin alle gemeentes van Nederland. Deze gemeentes zoek ik zelf bij elkaar, dit haal ik van landkaarten maar ook uit atlassen. Dit is dan ook een andere hobby van mij, het bekijken en bestuderen van wegenkaarten en atlassen. Op de groep is het gezellig en we hebben een leuke groep van bewoners. In de weekenden en in vakanties doen we regelmatig leuke activiteiten en we gaan 1 keer per jaar op vakantie. 

Groetjes Patrick