Hallo,

Ik ben Berry en woon al vanaf het allereerste begin bij Woongroep Maasniel. Toen hadden we nog een ander huis waar we met z’n allen een badkamer moesten delen. Nu woon ik alweer wat jaren in dit huis en heb ik een mooie kamer met eigen badkamer. 

Ik werk op verschillende plekken. Bij de ECI schilder ik. Dat vind ik leuk om te doen. Ik heb ook al eens een eigen schilderij verkocht. Ook help ik de conciërge regelmatig.

Ik werk ook nog 3 dagen in het ziekenhuis. Daar hou ik buiten alles schoon, help ik de technische dienst en doe ik klusjes voor de afdeling KNO. 

Ik heb ook hobby’s. Ik hou van oude auto’s. Die verzamel ik en ik heb een hele vitrinekast vol. Zwemmen en darten vind ik ook leuk. In het weekend ga ik er veel op uit met mijn moeder. We fietsen veel en gaan dan ergens koffie drinken.

Ik vind het leuk om op de woongroep te wonen. We hebben een gezellige groep. Voor mijn ouders was het in het begin vast wennen dat ik hier woonde, maar er kwam natuurlijk een keer een tijd dat ik een eigen plek wilde. 

Groetjes Berry